67-årig kvinde fra Højbjerg udsat for kreditkortsvindel

Profilbillede
dato

En 67-årig kvinde fra Højbjerg blev for nylig offer for en snedig svindel, hvor hendes kreditkort blev stjålet og misbrugt. Kvinden blev kontaktet af en mand, der udgav sig for at være en medarbejder fra hendes bank. Han påstod, at hendes konto var blevet hacket, og tilbød at sende en kollega hjem til hende for at vejlede hende i situationen.

En mand dukkede op hos kvinden som aftalt, og under besøget lykkedes det ham at stjæle kvindens kreditkort fra hendes pung, mens hun var uopmærksom. Det var først efter mandens afgang, at kvinden opdagede, at hendes kort var væk, og at der var hævet flere tusinde kroner fra det.

Østjyllands Politi advarer nu borgerne om at være kritiske, hvis de modtager opkald, der påstår at være fra deres bank. Politiet understreger, at banker aldrig vil sende medarbejdere ud til kundernes adresser for at hente kreditkort, og opfordrer til, at man aldrig giver sit kort eller kode væk. Desuden opfordres der til, at borgerne tager en snak med ældre familiemedlemmer for at gøre dem opmærksomme på svindlernes metoder.

Kilde: Politiets Døgnrapport