Bings BikeStore støtter Team Rynkeby med 37 specialbyggede cykler

dato

Januar er en travl måned for Bings BikeStore, en lokal cykelbutik, der har taget en særlig opgave på sig.

Butikken har nemlig indgået et samarbejde med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby, hvor de skal levere 37 specialbyggede cykler til holdets Søhøjlandet-afdeling.

Team Rynkeby er et internationalt velgørenhedscykelhold, der hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritisk sygdom.

Cyklerne, som Bings BikeStore leverer, er af mærket Bianchi Carbon og er udstyret med Shimano Ultegra 11 speed mekanisk geargruppe.

Bings BikeStore er begejstrede for at kunne bidrage til Team Rynkebys indsats. "Vi glæder os til at aflevere cyklerne til de mange glade ryttere, så der kan blive samlet penge ind til børn med kritisk sygdom," udtaler butikken i et opslag på deres Facebook-side.

Dette samarbejde mellem Bings BikeStore og Team Rynkeby er et eksempel på, hvordan lokale virksomheder kan bidrage til velgørende formål.

Med de 37 specialbyggede cykler er Team Rynkeby Søhøjlandet godt rustet til deres kommende tur til Paris, hvor de vil cykle for at samle penge ind til børn, der kæmper med alvorlige sygdomme.

Se deres originale opslag på Facebook her