Endnu et bittert nederlag for FFD Kralupy-pigerne: “Afslutningerne savner kvalitet“

Foto: Privatfoto.
Profilbillede
dato

Mandag stod FFD Kralupy over for en hård udfordring, da de stødte ind i Prügelknabe IK på fodboldbanen. Desværre måtte de se sig besejret med 2-1, hvilket satte en dæmper på holdets stemning. Kralupy-træner Bo Eskildsen beskriver nederlaget som bittert og udtrykker sin frustration over holdets manglende evne til at udnytte chancerne foran mål.

Eskildsen påpeger, at den afgørende faktor for nederlaget var holdets mangel på kynisme foran modstanderens mål. Selvom Kralupy havde muligheder for at score flere mål, formåede de ikke at omsætte dem til succes.

Denne manglende effektivitet blev ekstra smertefuld, da Prügelknabe IK scorede sejrsmålet bare to minutter før tid, hvilket satte prikken over i'et på en skuffende dag for FFD Kralupy.

“Simpelthen så bittert igen! Vi spiller igen en rigtig fin kamp, som vi især i 1. halvleg stordominerer, men vi magter simpelthen ikke spillets sværeste detalje: at score mål. De scorer til 2-1 to minutter før tid.”

Træneren understreger behovet for at forbedre holdets kynisme foran mål. 

“Vi SKAL simpelthen finde en formel til at få sparket vores chancer i mål. Vi skaber rigeligt, men afslutningerne savner den kvalitet, vi bygger spillet op med.”

Trods det bitre nederlag ønsker Bo Eskildsen at anerkende enkelte lyspunkter i holdets præstation. Han retter en særlig ros til Anne Vinter for hendes indsats i kampen. 

“Anne Vinter blev vores Woman of the Match. Hun udviste stor løbevillighed første på kanten, senere i angrebet.”

I morgen, onsdag den 24. maj, skal FFD Kralupy møde Pen15 Reunited (2). Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på Holme Skole.

Kampens resultat: 2-1 til Prügelknabe IK
Række: Kvinder Serie 2

Mål
25'1-0
47'1-1Vinni Madsen
88'2-1

Kilde: Træner Bo Eskildsen, FFD Kralupy - Kvinder Serie 2