FFD Kralupy fik langt om længe sejren i hus: "Fedt!"

Profilbillede
dato

FFD Kralupy sikrede sig en vigtig sejr, da de besejrede IF Lyseng med 2-1 i en spændende fodboldkamp på Lyseng Idrætspark. Hjemmeholdet kom godt fra start og fik scoret det første mål i det 25. minut, men udeholdet formåede at vende kampen til deres fordel.

IF Lyseng kom foran i kampen. Fem minutter senere udlignede Anne Haubjerg for FFD Kralupy, og holdene gik til pause med stillingen 1-1.

I anden halvleg var det Maja Buhl fra FFD Kralupy, der blev matchvinder, da hun scorede det afgørende mål i det 60. minut. IF Lyseng forsøgte at komme tilbage i kampen, men Anne-Mette "Mums" Haubjerg i forsvaret for FFD Kralupy stod solidt og ryddede op hver gang Lyseng nærmede sig målet.

Efter kampen var træneren for FFD Kralupy, Bo Eskildsen, meget tilfreds med holdets præstation. Han udtalte: "FEDT, endelig en sejr!!!"

Eskildsen fremhævede også debutanten Mette Wørmer Poulsen, der ikke havde spillet i mange år og havde kæmpet med fuldtidsarbejde samt dårlige negle og vabler. Han roste også Anne-Mette "Mums" Haubjerg for hendes defensive præstationer.

Eskildsen mente, at holdet formåede at udnytte deres boldfærdigheder og spille som de gjorde i foråret. Han påpegede dog også, at holdet måske begyndte at spille for meget i rum i stedet for at spille bolden til deres holdkammerater i anden halvleg.

Næste kamp for FFD Kralupy er onsdag 20. september, hvor de skal møde JAI, Aarhus på Holme Skole. Der er kampstart kl. 17:45.

Kampens resultat: 1-2 til FFD Kralupy
Række: Kvinder Serie 2

Kilde: Træner Bo Eskildsen, FFD Kralupy - Kvinder Serie 2