Heine motiveres af mennesker og forretning i udvikling

Profilbillede
dato

48-årige Heine Skøtt Rasmussen er direktør for Volkswagen Højbjerg og Volkswagen Silkeborg.

Til spørgsmålet om han altid har vidst, hvilken vej i livet, han skulle gå, er svaret et klart nej. Og alligevel har han været en del af bilbranchen, siden han gik ud af handelsskolen i sin tid.

“Det var lidt tilfældigt. Da jeg var færdigudlært reservedelsekspedient, skulle der bare ske noget andet - så derefter sprang jeg ud som bilsælger og har nu solgt biler i 25 år”, fortæller han. At han troede det at være bilsælger, var det fedeste i hele verden, har vist sig at holde stik. Som han selv siger:

“Det var min rette plads på hylden”. Efter at have været igennem diverse stillinger indenfor salg, står han nu som direktør for ikke blot én men to forretninger".

For et års tid siden flyttede Heine og familien til Silkeborg, og det var ikke tilfældigheder, der bragte ham til byen. For nyligt blev han indsat som direktør af Volkswagen i Silkeborg, og er nu i fuld sving med at opbygge sin nye forretning fra bunden. På nuværende tidspunkt drives forretningen, både salg og værksted, i de eksisterende lokaler på Kejlstrupvej og Kejlstruphøjvej, men opbygningen af en ny forretning er i fuld sving.

“Jeg bruger megen tid på koordinering af den nye forretning på Lillehøjvej, hvor der gøres klar til nye showrooms og et stort moderne bilhus”, fortæller han.

Medarbejderne er ikke blevet skiftet ud på trods af ejerskiftet hos Volkswagen i Silkeborg. For Heine er det nemlig vigtigt at sætte det rette hold til den nye forretning. Holdet vil blive baseret på den viden og erfaring, som det nuværende personale besidder, hvilket fremadrettet skal bygges videre på.


Netop udvikling og skabelsen af resultater er, hvad der driver Heine. “At se forretning og mennesker udvikle sig omkring mig er dét, der motiverer mig”, fortæller han om drivkraften. Det er ikke blot drivkraften, men netop også hvad han nyder ved sin hverdag, nemlig at arbejde med mennesker og udvikle disse. Ej at forglemme, elsker han at skabe gode resultater og at bygge noget op fra småt til stort: “at komme fra baghjulene og så til at ligge i spidsen i forreste række…” lyder det fra den motiverede bilsælger.

Da Heine for seks år siden overtog forretningen i Højbjerg, var det en chance kulmineret af mange ting. Ønsket om fortsat at holde skansen her, mens der udvikles og opbygges i Silkeborg, er tilmed stor.

Om fremtidsdrømmene fortæller Heine klart og tydeligt, at han drømmer om at skabe vækst i begge forretninger

Lige nu har jeg en velsmurt maskine i forretningen her i Højbjerg med dygtige kollegaer og ansatte. Det er målsætningen, at jeg kan drive Silkeborg forretningen til det samme, som vi har i Højbjerg i dag. Så må vi se, om det lykkes”.

Men mon ikke det nok skal lykkes for Heine, hvis arbejdsmorale og ambitioner går godt i spænd.

Derudover er familien jo blevet lokale i Silkeborg og trives godt, hvorfor der blot er endnu bedre forudsætninger for, at Heine opnår målet om at udvikle Volkswagen i Silkeborg til noget stort og godt.

Læs mere om de spændende tiltag på deres Facebook side 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: VW Højbjerg // Heine Skøtt Rasmussen