Højbjerg ramt af flere trafikuheld samt en konflikt i lægepraksis: Potteplante ødelagt

Profilbillede

1. Tirsdag eftermiddag kl. 13.44 blev en patrulje fra Østjyllands Politi kaldt til en lægepraksis i Højbjerg, da to personer angiveligt havde haft en konflikt i venteværelset. Uenighedens årsag var ukendt, og da politiet ankom, var de to personer blevet forsonet.

De to mænd, på henholdsvis 35 og 39 år, havde haft en mindre slåskamp, som resulterede i, at en potteplante blev væltet og ødelagt. Mændene betalte for skaden på stedet. Før politiet forlod stedet, sørgede de for, at mændene fik en kost og fejebakke af personalet for at rydde op efter sig selv. Østjyllands Politi vil ikke foretage sig yderligere i sagen.

2. Tirsdag kl. 10.16 skete der en trafikulykke på Emiliedalsvej i Højbjerg. En 78-årig mandlig bilist påkørte en 64-årig mandlig cyklist i krydset med Oddervej. Cyklisten pådrog sig skader, der krævede behandling, men var ikke alvorligt skadet. Bilisten blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt, og cyklisten blev kørt til hospitalet med ambulance.

3. Tirsdag kl. 18.45 skete der en anden trafikulykke på Christian X’s Vej i Højbjerg ved krydset med Ringvej Syd. En 52-årig kvinde blev påkørt i et fodgængerfelt af en 65-årig kvindelig bilist. Kvinden pådrog sig skader, der krævede behandling, og den 65-årige bilist blev sigtet i sagen.

Kilde: Politiets Døgnrapport