Lige ved og næsten da IF Lyseng måtte nøjes med uafgjort: “En blandet følelse i kroppen“

IF Lyseng U19 Drenge Division (Foto: Privat)
Profilbillede

IF Lysengs U19-drenge måtte desværre nøjes med uafgjort 0-0, og en tabt straffesparkskonkurrence, i lørdagens opgør mod Næstved i Lyseng Idrætspark.

Efter en godkendt 1. halvleg faldt holdet lidt i niveau i 2. halvleg, som var præget af mange lange bolde og ikke meget flot fodboldspil. Holdet var dog utroligt tæt på at score i kampens døende minutter, men desværre stod overliggeren i vejen, til stor ærgrelse for Senthu Ariyanayagam's tropper:

“Jeg står med en blandet følelse i kroppen. Vi spiller en rigtig fin 1. halvleg, men formår ikke at blive rigtig farlig. 2. halvleg får vi en dårlig start på, og Næstved kommer ud med et højere energiniveau end os, og det bliver en rodebutik grundet Næstveds massive tryk,” siger Lyseng-træneren og fortsætter:

“Vores spil var ikke lige så godt med bolden og presspillet blev der ikke meget af, da Næstved primært kun gik efter at sparke den langt for at undgå boldtab tæt på eget mål. Samme koncept brugte vi også efter 15-20 min., hvilket gjorde at bolden var meget i luften i den sidste halvdel af 2. halvleg.”

“Vi får tilrettet spillet, og neutraliserer flot deres overtag efter 15-20 min. af 2. halvleg. Og så har vi vel også kampens største chance efter 87 min., på et hjørnespark, hvor vi får headet på undersiden af overliggeren.”

Kampe i U19-divisionen og U19-ligaen, der ender uafgjort, skal afgøres på straffe, hvor holdene spiller om et ekstra point. Desværre tabte IF Lyseng straffesparkskonkurrencen efter kampen.

“Alt i alt er det fair den ender uafgjort, men med tanke på chancen til sidst, og en tabt straffesparkskonkurrence, så står man lidt med en bitter smag i munden,” erkender Senthu.

Stor cadeau til holdet
Selvom Lyseng-træner, Senthu Ariyanayagam, var en smule ærgerlig over udfaldet af kampen, roste han alligevel holdet for deres indsats. Der manglede flere stamspillere, og bagkæden var helt ny, men alligevel formåede holdet at holde nullet i kampen takket være en god præstation fra hele holdet.

“Vi mangler seks spillere, som alle har været nogle bærende kræfter på vores hold. Vores bagkæde i dag var helt ny, og med flere spillere som enten ikke havde spillet meget i Divisionen i denne sæson, eller med spillere som normalt ikke spiller i forsvaret. De kæmpede fantastisk ift. at holde Næstved fra chancer.”

“Dog var det ikke kun forsvaret som kæmpede alene. De blev hjulpet godt af resten af holdet. Med så mange spillere ude grundet skader er det utroligt at se hvor tæt drengene skubber sammmen i bussen, og stadig viser at de vil kæmpe for hinanden.”

IF Lyseng spiller igen på lørdag den 6. maj, hvor de møder B.93 på B 93 Svanemølleanlæg med kickoff klokken 14:30.

Kampens resultat: 0-0
Række: U19 Drenge Divisionen 2022/23

Kilde: Cheftræner Senthu Ariyanayagam, IF Lyseng - U19 Drenge Divisionen 2022/23