Madsen og Hola bankede en vigtig sejr i hus for FFD Kralupy

FFD Kralupy - Serie 2 Kvinder (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Onsdag kl. 19:00 var scenen sat på banerne ved Holme Skole, da FFD Kralupy sendte Pen15 Reunited hjem med et 4-0-nederlag.

Derfor var det også en glad og tilfreds FFD Kralupy-træner, Bo Eskildsen, der udtalte sig til VORES Højbjerg efter kampen.

“Dejligt at det endelig lykkedes at få noget ud af vores gode spil, det har pigerne fortjent - og vi kan score mål!”, udbryder han med stor glæde.

Bo Eskildsen uddyber dertil, hvad der lykkes for pigerne i onsdagens kamp:

“Det var en kopi af de seneste to kampe, masser af flot kombinationsspil uden lange bold hvor man blot håber på det bedste. Det var også vigtigt at bevare bolden i egne rækker, pga. varmen, så vi ikke skulle løbe og jagte bolden.”

Selvom flere af pigerne leverede en stærk indsats, så er der alligevel nogen, der præsterede ekstra iøjnefaldende, ifølge Bo:

“De to dobbelte målscorere, Vinni Madsen og Rebeka Hola siger sig selv. Det var vigtigt med mange mål. Amanda Jørgensen, som har været ud nogle uger med trykket ribben, var ude en kort tur og få smertestillende. Til sidst fik hun krampe, men rejste sig og knoklede videre.”

På onsdag den 31. maj skal FFD Kralupy møde AIA/Tranbjerg. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på Holme Skole.

Kampens resultat: 4-0 til FFD Kralupy
Række: Kvinder Serie 2

Mål
47'1-0Vinni Madsen
52'2-0Rebeka Hola
83'3-0Vinni Madsen
90'4-0Rebeka Hola

Kilde: Træner Bo Eskildsen, FFD Kralupy - Kvinder Serie 2