'Mums' imponerede trods FFD Kralupy-nederlag

Serie 2 Kvinder: FFD Kralupy - BMI (Foto: Privat)
Profilbillede

FFD Kralupy's Serie 2-kvinder måtte desværre se sig besejret på deres hjemmebane ved Holme Skole, da de tabte onsdagens kamp med 0-2 til BMI.

Holdets træner, Bo Eskildsen, var efter kampen både skuffet og ambivalent over holdets præstation. Han erkendte, at holdet havde chancerne til mere, men at de desværre ikke formåede at omsætte deres chancer til mål.

“Jeg har det ambivalent. Vi spillede ikke nogen god kamp, men alligevel fik vi skabt nok store chancer, som vi ikke fik omsat til scoring. Vi gav føringen væk, og de scorede deres andet mål efter et forkert dømt hjørnespark, hvilket skabte frustration, men BMI var bare bedst på dagen.”

Samtidig erkendte han også, at holdet ikke spillede en særligt god kamp, og at de har brug for at blive bedre til at ramme hinanden på banen.

“Vi skal være bedre til at ramme hinanden, og ganske enkelt at køre bolden mere rundt i egne rækker,” fortæller Eskildsen til VORES Højbjerg.

Til sidst roste træneren Anne-Mette "Mums" Haubjerg for hendes indsats i kampen. 'Mums' spillede en stærk kamp, hvor hun ofte ødelagde spillet hos BMI.

“Anne-Mette 'Mums' Haubjerg blev vores Woman of the Match, og fik brudt adskillige BMI-angreb,” fortæller han.

FFD Kralupy skal nu tage de positive aspekter fra kampen med sig, og arbejde på at få et resultat i deres kommende kamp. Onsdag den 17. maj skal FFD Kralupy møde Prügelknabe IK. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 ved Holme Skole.

Kampens resultat: 0-2 til BMI
Række: Kvinder Serie 2

Kilde: Træner Bo Eskildsen, FFD Kralupy - Kvinder Serie 2