Ny topmodel fra Wilier: Filante SLR hos Bings BikeStore ApS

dato

Vi syntes lige vi ville give jer et kig på en ny cykel der lige er landet i butikken. Wilier cyklerne HAR en kæmpe fanskare, det har vi godt kunne mærke, for efterspørgslen har bestemt været der. Imidlertid har vi manglet en absolut topmodel indenfor deres rammer. Det er ikke længere tilfældet. Så læs lige med:

Filante SLR er Wiliers letteste, stiveste og hurtigste ramme. Det er den samme som Mark Cavendish forleden tog sin 35. etapesejr i Tour De France på. I denne udgave er den udstyret med en Shimano Ultegra Di2 Gruppe og Wiliers eget Carbon hjulsæt. Desuden er den udstyret med et integreret aero cockpit og står dermed klar til virkelig at køre hurtigt.

Lakeringen vil for mange være det første der springer i øjnene. Vi har diskuteret lidt frem og tilbage her i butikken. Der er dem der mener den er grå og dem der mener den har blå i sig også. Øjne ser jo det de ser og vi kan se at sølvdetaljerne IKKE er noget vi diskuterer farven på. (Det er titanium kan vi næsten høre nogen sige, Ja ja, fred være med det)

Men cyklen står utroligt flot i den lakering og måske er det lige netop det som mange går og savner for tiden. Cyklerne ER blevet forholdsvis diskrete indenfor de sidste år og det er ikke noget der lader til at plage Wilier. Den skriger fart og kærlighed til cykling og det kræver et firma der TØR at skabe sådan en lakering.

Når snakken falder på køreegenskaber har vi endnu ikke selv testet den. Men skal man dømme på denne test fra Cycling Weekly kører cyklen fuldstændig fænomenalt.
https://www.cyclingweekly.com/reviews/bike-reviews/wilier-filante-slr-ultegra-review-have-i-found-my-perfect-bike

Det vi tager med fra testen er at cyklen kombinerer et aerodynamisk optimeret design med en meget lav vægt. Det er noget folk virkelig går efter for tiden for en let cykel opleves meget mere livlig og agil. Vægt betyder stadig en masse, det kan eller skal vi ikke løbe fra.

Vi er virkelig glade for at have fundet plads til Wilier i vores produktsortiment. I topmodellernes verden har de MASSER at byde på, men OGSÅ når prisen skal ned under 25.000 kr og du ønsker at gøre brug af vores tilbud med et gavekort på 20% af cyklens værdi til køb af udstyr i forretningen. Der er deres Garda et knivskarpt og MEGET flot bud på en virkelig lækker cykel der er til at betale.

Men altså: Er du ude efter cyklen fra øverste hylde så skylder du dig selv at give Wilier Filante SLR et kig inden du bestemmer dig.

Støt lokalt og giv Bings BikeStore ApSs Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om Bings BikeStore ApS på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/769047985220704/posts/1019533770172123