Oplevelser fra Paris-Roubaix 2024: Mathieu Van Der Poel dominerer løbet med suveræn præstation

dato

Så landede vi i Danmark kl 05.30 i morges og fik nu tid til at lave et opslag fra Paris-Roubaix 2024.

Vi fik lov at se løbet 2 steder. I Arenberg skoven og ved Carrefour de l'Arbre.

Begge sektorer var løbets sværeste og her mente vi at vi fik mest smæk for skillingen. At fornemme hvordan stemningen stiger og stiger mens de forreste af løbets biler passerer med blink, dyt og advarsler er helt vildt fedt. Lige så langsomt begynder man at fornemme helikoptorstøj og lige pludselig kan du bare mærke det: NU KOMMER DE!!!

Da Mathieu Van Der Poel og resten af gruppen passerer os er skriget fra publikum, der er vokset gennem det sidste minut eller 2, nu helt overdøvende. Folk går amok da Mathieu FLYVER forbi. Han er så hurtig at du næsten ikke fornemmer ham. Ikke en masse lidelse i ansigtet, bare det her menneskelige lyn der glider lydløst forbi.

De andre ryttere, der ser du lidelsen i ansigterne og man kan virkelig mærke, hvad løbet gør ved dem. Det er ikke tilfældet ved løbets nr. 1. Han sidder HELT stille på cyklen og flyder næsten over den. Som om at kun benene bærer vægten og at sadlen og styret kunne tages af uden det ville betyde det store.

Vi suser vider og forsøger at fange dem ved Carrefour. Igen samme historie. Et stille område forvandles til jubelscener da Mathieu stadig er i front og stadig er helt suveræn. NU er løbet HELT strukket ud og "feltet" tager næsten en halv time om at passere.

I stadigt lavere tempo og med mere forkrampede ansigter kommer rytterne forbi. Folk er HELT slukkede af indsatsen. De kører rasende hurtigt sammenlignet med en gennemsnitlig motionist. Mens de lider. Vi takker af og begiver os hjem mod Danmark. Hverdagen kalder.
Paris-Roubaix er overvældende at se OG deltage i og det er klart en oplevelse vi anbefaler at I under jer selv at prøve.

Støt lokalt og giv Bings BikeStore ApSs Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker hos Bings BikeStore ApS: https://www.facebook.com/542612449267201.

Du kan også se mere om Bings BikeStore ApS på deres hjemmeside: https://bikestore.dk/.
Kilde: https://www.facebook.com/769047985220704/posts/952106676914833
Denne artikel er skrevet ud fra virksomhedens Facebookopslag. Indholdet heri er derfor deres og de er afsenderen på indholdet.