Sæsonens største opsang i pausen fik sat Lyseng i gang: “Vi lignede nogle som var gået på sommerferie”

Cheftræner Senthu Ariyanayagam og trænerkollega Hakan Basel fik talt med store ord i pausen, og det gav pote for IF Lyseng, som kom ud som forvandlede (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

IF Lysengs U19-drenge spillede en spændende kamp i Hobro i lørdags, der endte 2-2 efter ordinær spilletid og med en sejr i straffesparkskonkurrencen.

Cheftræner Senthu Ariyanayagam stod dog tilbage med en blandet følelse efter kampen og erkendte, at holdets præstation ikke var på sit bedste, selvom man fik 2 point i hus.

Han betegnede første halvleg som en af sæsonens ringeste, og var slet ikke tilfreds med drengenes udtryk. Ifølge ham var de heldige kun at være bagud med 2-0 ved pausefløjtet.

“Vi lignede nogle som var gået på sommerferie, og Hobro kom med et aggressivt udtryk, som vi ikke gad at gøre noget ved. De vandt alle dueller, 2. bolde og derudover var deres mentalitet helt anderledes end vores. Havde vi mødt et af top-5 holdene med samme indstilling, så havde vi været bagud 5/6-0 ved pausen. Det var en jammerlig indsats.”

Der blev derfor talt med ekstremt store ord i pausen. Først af trænerkollega Hakan Basel og efterfølgende var det Senthu selv, der gav sæsonens største opsang hidtil - men det hjalp.

Lyseng-drengene formåede nemlig at finde et andet niveau frem i anden halvleg og dominerede fuldstændigt spillet. 

“Jeg tæller nærmest ikke et skud på mål fra Hobro, og vi scorer fortjent 2 gange. Havde kampen varet 5-10 minutter længere, er jeg sikker på vi havde nappet alle 3 point. Vi vinder dog straffesparkskonkurrencen, og kan derfor glæde os over det ekstra point. Især på en dag, hvor det ikke lignede vi ville få noget med hjem fra Hobro i 1. halvleg.”

Senthu understreger dog også, at holdet nu skal være klar til at hæve deres niveau i næste kamp, hvor rækkens tophold kommer på besøg.

“Vi skal selvfølgelig op på et helt andet niveau til næste weekend hvor rækkens nr. 1 og suverænt bedste hold p.t. Viborg F.F. kommer på besøg i Lyseng.
Vi må ikke lave en 1. halvleg på samme måde igen. Gør vi det, så er kampen mod dem allerede lukket inden pausen.”

IF Lyseng spiller igen søndag den 28. maj, hvor de møder Viborg FF på Lyseng Idrætspark med kickoff klokken 12:00.

Kampens resultat: 2-2
Række: U19 Drenge Divisionen 2022/23

Kilde: Cheftræner Senthu Ariyanayagam, IF Lyseng - U19 Drenge Divisionen 2022/23