Seneste regnskab fra Fitness Nordic ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk

Fitness Nordic ApS i Højbjerg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 571.048 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Fitness Nordic ApS en bruttofortjeneste på 1,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Færch & Co. Aarhus A/S i Højbjerg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,2 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Færch & Co. Aarhus A/S en bruttofortjeneste på 20,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 27,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


NS RÅDGIVENDE INGENIØRER A/S i Højbjerg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 231.385 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde NS RÅDGIVENDE INGENIØRER A/S en bruttofortjeneste på 1,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


LARS THERKELSEN ApS i Højbjerg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 4,9 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde LARS THERKELSEN ApS en bruttofortjeneste på 28,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 36,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


VVS-shoppen.dk ApS i Højbjerg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,8 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VVS-shoppen.dk ApS en bruttofortjeneste på 3,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler