Specializeds Roubaix: En ny standard for komfort og aerodynamik i cykelverdenen

dato

Hvad betyder komfort? Ja, hvis du kigger på Specializeds Roubaix så skal der en lille forklaring til. For cyklen er udstyret med et affjedringssystem i forgaflen. Det hedder Future Shock og giver dig 20 mm vandring. Det betyder overlegen komfort i ujævnt terræn og en silkeblød oplevelse på bare nogenlunde god asfalt.

Sadelpinden har også mulighed for stor udbøjning, hvilket aflaster ryggen fra bump og vibrationer. Resultatet er at du stiger af en Roubaix med en helt anden grad af friskhed end, hvis du har kørt en tur på en klassisk landevejscykel.

Derudover er Roubaix udstyret med den suveræne Shimano 105 Di2 der gør skift til en leg. Som prikken over I’et får du skærmøjer så du kan komme tørskoet gennem vinteren.

På aerodynamik-siden er cyklen også optimeret i denne version og det betyder simpelthen at der er MASSER af fart i den. Følg produkt-tagget for at se cyklen på vores webshop.

Støt lokalt og giv Bings BikeStore ApSs Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om Bings BikeStore ApS på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/769047985220704/posts/978478690944298
Denne artikel er skrevet ud fra virksomhedens Facebookopslag. Indholdet heri er derfor deres og de er afsenderen på indholdet.