Stolt Senthu efter stort Lyseng-resultat på Østerbro: “Jeg kan ikke være andet end rørt over det sammenhold“

Senthu Ariyanayagam i gang med at dirigere fra sidelinjen (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

IF Lysengs U19-drenge formåede at imponere stort i lørdagens kamp, da de tog til Østerbro og hentede et 1-1-resultat mod topholdet fra B93, hvorefter man tog det ekstra point efter straffesparkskonkurrence.

Det var en svær opgave der ventede for Lyseng, men drengene formåede med deres stærke sammenhold at hente en uafgjort, og det ekstra point, til stor glæde for cheftræner Senthu Ariyanayagam.

Senthu var fuld af lovord efter kampen og roste drengenes kampgejst og sammenhold, som var afgørende for at opnå et godt resultat mod et stærkt modstanderhold. Han var især glad for Simon Bitsch' fremragende indhop i slutfasen af kampen, som også bidrog til det vigtige point.

“Jeg er utrolig stolt. Vi møder rækkens nummer 2 og det bedste fodboldhold, efter min mening. En kamp hvor vi igen har en del spillere ude med skader og skal prøve at byde B93 op til dans. Samtidig på en udebane hvor B93 tidligere har slået hold som HB Køge, FC Helsingør og Hobro meget overlegent. Så der ventede os en vanvittig svær opgave,” siger han og tilføjer:

“Selvom Simon kun får 5 minutter + tillægstiden i kampen, kan vi ikke komme udenom at han har en afgørende rolle,” anerkender Senthu.

Lyseng-træneren er stolt af sine spillere og deres præstationer, og han erkender, at det er rørende at være vidne til deres sammenhold og måden, de kæmper for hinanden.

“Jeg må dog rose hele mit hold endnu engang. Vi er så mange spillere som ikke har mange divisionsminutter i benene på banen, og alligevel formår vi at dominere en hel halvleg mod et tophold. Jeg kan ikke være andet end rørt over det sammenhold, der hersker i denne trup. Alle vil kæmpe for hinanden, og alle vil havde at dette U19-hold bliver ved med at skabe historie.”

Lyseng-drengene har imponeret stort i denne sæson og har allerede hentet 40 point i skrivende stund, hvilket er det højeste antal point nogensinde for et debuthold i U19-divisionen - og de mangler stadig at spille seks kampe endnu.

IF Lyseng spiller igen søndag den 14. maj, hvor de møder HIK på Lyseng Idrætspark med kickoff klokken 12:00.

Kampens resultat: 1-1 (2-5 efter straffesparkskonkurrence)
Række: U19 Drenge Divisionen 2022/23

Mål
26'1-0Ukendt
70'1-1Frederik Møller (ass. William Rygaard)

Kilde: Cheftræner Senthu Ariyanayagam, IF Lyseng - U19 Drenge Divisionen 2022/23