Tandlæge i Højbjerg af høj kvalitet

Profilbillede
dato

I Højbjerg finder du en tandlæge, som er en del af Danmarks førende tandlægekæde og går op i høj kvalitet, til en fair pris. At have tandlæge i Højbjerg kommer med en række fordele, og de er en del af en landsdækkende kæde, som tilbyder mange forskellige behandlinger, som du kan læse mere om her, samt hvorfor din næste tandklinik skal være en tandlæge i Højbjerg.

Behandlinger af høj kvalitet

Hos Godt Smil tandlæge i Højbjerg tilbydes der en lang række behandlinger af høj kvalitet, som for eksempel kosmetisk tandbehandling, rodbehandling og tandimplantat. Behandlingerne foretages af et personale med højfaglighed, hos både tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Godt smil tandlæge i Højbjerg råder over en ekspertise, som sjældent ses på almindelige klinikker, i form af specialtandlægen Otto, som sammen med sin hustru Steinunn ejer klinikken. Hvor Otto står for de kirurgiske behandlinger på klinikken.

Et behageligt besøg

Tandlæger og tandplejere hos Godt Smil tandlæge i Højbjerg stræber efter at gøre alle behandlinger behagelige for kunderne, om det så er kosmetisk tandbehandling, rodbehandling eller hvis man skal have et tandimplantat. For at opnå den bedste oplevelse for kunderne, er der et stort fokus på at afhjælpe tandlægeskræk, som kan opstå hos mange, hvis man for eksempel skal have en rodbehandling. Det er oven i købet muligt at få online coaching, for at komme af med sin tandlægeskræk, og generelt er tandlæger og tandplejere meget opmærksomme på, hvor svært det kan være, bare at møde op til et regelmæssigt eftersyn på en tandklinik.

Det behøver nemlig ikke at være en kompliceret rodbehandling, eller behandlingen for et tandimplantat, som udløser angst for at komme til tandlæge. Det kan blot være en tandrensning hos en tandplejer, som kan skabe ubehag, hvilket tandlægerne i Højbjerg også er meget opmærksomme på. Lider man af meget slem tandlægeskræk, så tilbyder tandlæger i Højbjerg også sedering under behandling, dette er hvor patienten får en kombination af beroligende- og smertestillende medicin, og så vil der blive givet lokalbedøvelse, så patienten er vågen under behandlingen. Fuld narkose kan også blive anvendt, hvor patienten sover under hele indgrebet og derfor ikke kan mærke eller høre noget som helst. Det anvendes mest, hvis patienten skal have foretaget et kirurgisk behandling, og det vil blive gjort af speciallæger, som er erfarne på området.

Største tandklinik i byen

Godt Smil tandlæge i Højbjerg er den største tandlægeklinik i Aarhus, og rummer også patienter fra andre byer fra omegnen, som Odder og Silkeborg. Det er en tandlægeklinik i Højbjerg, som har været åben siden år 2009, og der er stort fokus på, at have høj faglighed blandt personalet. Således at en kosmetisk tandbehandling, en påsætning af tandimplantat, og alt der imellem, bliver udført på et meget højt niveau, for at opnå optimal æstetik og kvalitet.

Derudover er det ikke kun tandlæger i Højbjerg, som bidrager til den høje kvalitet, for der er også tilknyttet et dentallaboratorium, hvor meget dygtige tandteknikere arbejder, for at tilbyde flotte porcelænskroner på meget kort tid. Der er altså rigtig mange dygtige folk med forskellige specialer, kompetencer og fagligheder, som alle bidrager til at give patienterne en behagelig oplevelse, når de kommer til tandlæge, ligegyldigt om man lider af tandlægeskræk eller ej.


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen