Varmen var en betydelig modstander i stort Kralupy-nederlag

Profilbillede
dato

Prügelknabe IK og FFD Kralupy stod over for hinanden i søndagens opgør på Rosenvangsskolen. Hjemmeholdet viste sig at være overlegne og vandt kampen med en overbevisende sejr på 10-1.

Træneren for udeholdet, Bo Eskildsen, var tydeligvis skuffet over resultatet og beskrev det som "katastrofalt, langt mere end forskellen på de to hold er."

Det var en hård kamp for FFD Kralupy, men Eskildsen fremhævede debutanten Katrine Bräuner og sagde, at hun trods en hård debut kunne bringe en masse godt til holdet.

Dog var der også områder, som Eskildsen mente skulle forbedres inden næste kamp. Han påpegede, at varmen var en frygtelig modstander, og at holdet kun spillede med ni spillere, da de kun havde ti til rådighed, mens Prügelknabe havde 13.

Dette betød, at FFD-pigerne i gennemsnit spillede 20 minutter mere, hvilket blev for meget i den bagende hede, og holdet blev totalt udmattede i anden halvleg.

Næste kamp for FFD Kralupy er onsdag 13. september, hvor de skal møde IF Lyseng (2) på Holme Skole. Der er kampstart kl. 18:00.

Kampens resultat: 10-1 til Prügelknabe IK
Række: Kvinder Serie 2

Kilde: Træner Bo Eskildsen, FFD Kralupy - Kvinder Serie 2