Alsidig produktionsmedarbejder til deltid

Profilbillede
dato

Går du efter et job i en virksomhed som ved, at medarbejderne er årsagen til deres succes og derfor har et supergodt arbejdsmiljø? Går du efter et job på deltid? Hvis ja, så har vi måske stillingen her.

Om jobbet og dig:

Du vil have gode kollegaer, hvor I med en behagelig omgangstone hjælper hinanden og hvor du arbejder med forefaldende arbejde i virksomheden. Jobbet vil være med klargøring af materialer, oprydning, tømme skraldespande, ordne udereal m.m. i en større produktionsvirksomhed.  

Du vil få en sidemandsoplæring – uanset din erfaring og baggrund, så du kommer godt ind i jobbet. Men det fortrækkes, at du har erfaring fra industrien. Evt. med truckcertifikat, men ikke et krav.  

Du vil gerne udvikle dig fagligt i en virksomhed, som hele tiden er i udvikling og på vej nye steder hen. Du vil have en arbejdsplads, hvor god arbejdsindsats, faglig stolthed og sans for kvalitet er i højsæde.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed i Aarhus syd laver maskiner til industrien. De har fokus på kvalitet, godt håndværk og at leve op til markedets nye behov.  De værdsætter deres medarbejdere og ved, at de er hovedårsagen til deres nuværende succes.

Arbejde via HR-Industries

Ved en ansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV. https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000300  Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Om HR-Industries:

HR-Industries er et rekrutteringsbureau med speciale i industrien. Vi beskæftiger os kun med rekruttering af medarbejdere til industrien, enten med længerevarende projektansættelser eller faste stillinger, og vi har bred indsigt i industrivirksomheders behov for arbejdskraft. Desuden har vi selv en baggrund indenfor industrien, derfor taler vi industriens sprog, og vi ved, hvad der er vigtigt som medarbejder. Læs meget mere på www.hr-industries.dk  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (15-20 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

HR-INDUSTRIES A/S, Bøsbrovej, 8940 Randers SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6028928

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet