Bliv en del af vores dedikerede rengøringsteam i Århus-området

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du på udkig efter en spændende arbejdsplads med gode kollegaer og en hverdag fyldt med interessante opgaver? Så er WP Service måske det rette sted for dig!

Vi søger en ny kollega til vores team i Århus, som vil være med til at opretholde vores høje kvalitetsniveau i og omkring Aarhus-området. Som medarbejder vil dine opgaver være at sikre en høj kvalitet af rengøring og renhold af vores kunders bygninger, så de fremstår rene og præsentable.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt. Vores arbejdstider ligger fra kl. 07 og frem. (der kan også aftales andet)

Hos WP Service er vi en mindre servicevirksomhed, der beskæftiger os med rengøring og ejendomsservice. Vi har en flad struktur, som giver plads til hver enkelt medarbejder, og vi arbejder efter princippet "frihed under eget ansvar". Vi er altid åbne for nye ideer og initiativer, og der er derfor altid plads til at udfolde sig og dele synspunkter med både ledelse og kollegaer.

Vi vægter kvalitet og medarbejdertrivsel højt, og vi følger gældende serviceoverenskomst og sørger for at give vores medarbejdere de bedste muligheder for at løse vores spændende arbejdsopgaver.

Hos WP Service bliver du en del af en virksomhed med godt socialt sammenhold og medarbejderpleje, herunder en medarbejderbar til fri afbenyttelse, firmaarrangementer og andre trivselsfremmende aktiviteter.

Vi forventer, at du som kollega har rengøringserfaring, taler og forstår dansk, er mødestabil, og kan arbejde selvstændigt og pligtopfyldende.

Vi tilbyder en attraktiv løn samt daglig kontakt med leder, så vi i fællesskab kan planlægge og tilrettelægge dine arbejdsopgaver. Hos WP Service tilbringer vi mange timer på arbejde, og derfor mener vi, at det skal være sjovt og kunne betale sig.

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores team, kan du sende din ansøgning til vores mail. Vi forventer at tiltrædelse sker start juli 2024 eller snarest derefter. Arbejdsstedet vil være i Århus og omegn.

Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen som en del af vores spændende arbejdsplads!

Ansøgninger sendes til vores mail – Kontakt@wpejendomsservice.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

WP Service ApS, Michael Drewsens vej, 8270 Højbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067138

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet