Engageret socialpædagog søges til botilbud for voksne med fysisk funktionsnedsættelse

Profilbillede
datoBrænder du for Neuropædagogiske udfordringer og for at give beboerne på Karetmagertoften den bedste livskvalitet?

Solbakken - Karetmagertoften søger en engageret socialpædagog 37 timer pr. uge pr. 1/8 2024 eller snarest derefter til en fast stilling.

Solbakken ser det som sin vigtigste opgave at give beboerne mulighed for at udfolde deres potentiale og mestre livet med støtte og vejledning ud fra egne forudsætninger. Har du lyst til at være med til at give beboerne på Karetmagertoften et aktivt og indholdsrigt liv med fokus på selvbestemmelse, medinddragelse og udvikling, så kan dette være et job til dig. Solbakken har i mere end 80 år arbejdet med mennesker med varigt nedsat fysisk funktionsevne. Vores viden er specialiseret inden for koblingen mellem de fysiske og de kognitive problemstillinger, herunder de sociale konsekvenser, det har at leve med et fysisk handicap.

Karetmagertoften er et specialtilbud til voksne mennesker med fysisk funktionsnedsættelse. Karetmagertoften er et botilbud for 10 beboere i alderen 28-48 år, med fysiske funktionsnedsættelser og kognitive udfordringer. Den primære målgruppe for botilbuddet er borgere med rygmarvsbrok og spasticitet. Beboerne har brug for din hjælp til pædagogisk støtte til at leve et for dem godt voksenliv, hvor personlig pleje samt praktisk hjælp i hverdagen er en del af støtten.

Neuropædagogikken er den kernefaglige tilgang til vores beboere. Du indgår i et samlet team, som består af 5 erfarne pædagoger, 3 pædagogmedhjælpere, 2 nattevagter samt faste vikarer. Du vil i samarbejde med kolleger, men også alene og selvstændigt, skulle arbejde med at støtte, vejlede og hjælpe beboerne med pædagogiske, praktiske og plejemæssige opgaver. Du bliver primær kontaktperson for 2 beboere, og det bliver din opgave at være med til at sikre, at de får det bedste helhedstilbud.

Det er vigtigt, at du kan arbejde efter etablerede arbejdsgange, og at du har interesse og fokus på brugerinddragelse og udvikling af færdigheder hos mennesker. Som vores måske kommende kollega skal du have en faglig velfunderet tilgang til dokumentation, da det er én af hjørnestenene i jobbet. Vi bruger dokumentationssystemet Sofus til vores skriftlige arbejde. Vi forventer, at du er stabil, har humor og har lyst til at arbejde selvstændigt og i et miljø med mangeartede opgaver, hvor faglighed prioriteres højt.

Vi tilbyder:

 • Et alsidigt job med beboere, der har behov for støtte, hjælp og vejledning til den bedste livskvalitet
 • Deltagelse i medarbejdermøder, temadage og faglige kurser
 • Løbende supervision
 • Engagerede og dygtige kolleger, samt et godt arbejdsklima
 • Gode fysiske rammer og hjælpemidler
 • Sundhedsforsikring til faste medarbejdere
Vi forventer, at du:

 • Brænder for Neuropædagogik, eller har lyst til at lære mere
 • Er engageret, ansvarsfuld og initiativrig
 • Er fagligt reflekterende
 • Er tydelig i skrift og tale
 • Er handlekraftig og har et godt overblik
 • Har kørekort
Løn og ansættelsesvilkår: Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer pr. uge, og arbejdstiden vil være fordelt mellem dag- og aftenarbejde samt hver 3. weekend. I forbindelse med ansættelse indhentes straffeattest.

Yderligere oplysninger: Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til enten medarbejderne i Karetmagertoften på mobil nr.: 21568917 eller forstander Flemming Lehm på mobil nr.: 20786731

Ansøgningen: Vi glæder os til at modtage din ansøgning med bilag (CV, uddannelsesbeviser og dokumentation for relevant erfaring). Ansøgningen skal være Solbakken i hænde senest torsdag d. 25/7 2024 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler afholdes d. 30/7 2024.

Mere om os: Solbakken er en selvejende institution tilknyttet Jysk børneforsorg/Fredehjem. Solbakken som har syv botilbud og 2 aktivitetstilbud. Se mere om Solbakken på vores hjemmeside: www.solbakkensnet.dkINFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Jysk Børneforsorg/Fredehjem, Ovesdal, 8320 Mårslet

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6081221

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet