Købermægler til home Højbjerg, Viby, Tranbjerg og Malling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

home i Sydbyen ønsker en ny mæglerrolle besat

Der er gang i salget – og vi søger en Købermægler, der sammen med os vil arbejde hårdt for at skabe de allerbedste betingelser for vores kunders flyttedrømme i alle vores forretninger.

For os er en Købermægler en kollega med et stort lokalkendskab og et stort lokalt netværk, som er klar til at yde en ekstra indsats for at give vores kunder en fantastisk oplevelse. Du skal være udadvendt og mestre den helt unikke relation til vores kunder, så du ikke alene skaber en oprigtig tillid, men også bliver kundernes førstevalg, når deres nye hjem skal findes.

Du skal være klar på at arbejde målrettet og med lidt skæve arbejdstider. For vi ønsker at stå til rådighed, når kunderne har behov for os.

Om du har en baggrund som ejendomsmægler er ikke altafgørende. Men du har helt sikker arbejdet i en salgsorganisation, og du er en dygtig relationsskaber. Din vigtigste opgave som Købermægler er at holde fast i dialogen med vores købere og sikre at vi finder det helt rigtige hjem til alle.

Vi kan tilbyde et rigtig godt arbejdsmiljø, hvor du bliver kollega med vores fantastiske teams i home Viby – Hasselager, home Højbjerg, home Tranbjerg – Solbjerg og home Malling – Beder.

Hvis du kan se dig selv som vores nye Købermægler, kan vi tilbyde dig et spændende og alsidigt job, hvor du selv sætter baren for dine resultater og løn.

Din dagligdag vil komme til at bestå at en god blanding af salgsarbejde – både på kontoret og i marken.

Hvis du er interesseret, så brug nedenstående link og send os din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til indehaver, Jesper Grøne Andersson på telefonnummer 29498073 eller indehaver, Torben Skov Lauridsen på telefon

44 12 41 67.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

home Højbjerg, Rosenvangs Allé, 8270 Højbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5999204

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet