Kosmetisk sygeplejerske søges til vores afdeling i Aarhus C

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en dygtig og engageret kosmetisk sygeplejerske til vores afdeling i Aarhus. Som en ledende klinik inden for bl.a. hårtab og uønsket hårvækst, tilbyder vi en række behandlingsformer, herunder hårfjerning med diodelaser, V2X stamcelle aktivering, SMP, hårtransplantation, PRP mm. Du vil her blive oplært i hårets anatomi og vores forskellige behandlinger samt have ansvar for selvstændige konsultationer, håranalyser og behandlinger.  
 

Nyt selvstændigt kosmetisk koncept i vores klinikker: 

 

Vi kan snart præsenterer en ny æstetisk linje i vores klinikker, hvilket er årsagen til at vi netopsøger en kosmetisk sygeplejerske med erfaring indenfor kosmetiske behandlinger. Herunder behandling med Botulinum toksin og ikke-permanente fillers.  

 

Som en del af vores team forventer vi, at du har en positiv attitude, er selvstændig og ansvarsfuld, samt har lyst til at lære nyt. Arbejdstiden vil primært være mandag til fredag (samt hver 3 lørdag), med en fleksibel planlægning efter aftale. Vi tilbyder en 37 timers arbejdsuge, men er også åbne for færre timer, hvis dette ønskes. 
 

Vi forventer, at du taler og forstår dansk, samt kan kommunikere på engelsk. Stillingen kræver en uddannelse som kosmetisk sygeplejerske og et godt humør, der gør det let for dig at tale med en bred vifte af mennesker. 
 

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores professionelle team og bidrage til vores succes, så send dit CV og et par ord om dig selv til følgendemailadresse: 

Cecilia@pilorum-haarklinik.dk . 

 

Vi vil løbende afholde samtaler med henblik på opstart hurtigst muligt.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Pilorum hårklinik ApS, Strandvejen, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: kontakt@pilorum-haarklinik.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5755975

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet