Læs lige videre inden du bestemmer dig…. Skåde fritids- og ungdomsklub søger pædagog.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Vi søger en pædagog, der ikke siger nej, men tænker, det kunne måske lade sig gøre hvis….

Du må gerne tænke eksperimenterende, inddragende og undersøgende sammen med vores medlemmer. Udfordringer er til for, vi kan udtænke løsninger sammen og som udvikle os som pædagoger og kollegaer.

Vores målgruppe er børn og unge mellem 10-18år. Klubben er fysisk delt med fritidsklub og ungdomsklub i samme bygning. Vi har 160 medlemmer, der dagligt bidrager til en sjov fritid. Vi rummer børn/unge med særlige udfordringer og børn/unge med behov for støtte, hvorfor det også er en fordel at have kendskab til special og socialpædagogisk arbejde. 

I Skåde fritids-og ungdomsklub vil du blive en del af et velfungerende team på 4 medarbejdere og en pædagogiskleder. Vi er et meget stærkt klubtilbud med plads til alle medlemmer i rammer indrettet til vores fritids- og ungdomsklub. 

Vi benytter bl.a. hal, værksteder og det fantastiske uderum. Pædagogerne samarbejder med lærere og ledelse på mellemtrinnet, som er medvirkende til, vi oplever at arbejde sammen om vores indsatser. 

Vi arbejder med et teoretisk afsæt i Tønnesvang kvalificeret selvbestemmelse. 

Derudover har UngiAarhus udarbejdet et fagligt grundlag – faglig nyorientering, hvor pædagogen også er facilitator med fokus på inddragelsesprocesser. 

Vores opmærksomhed er rettet mod inkluderende fællesskaber, trivsel. kammeratskab, deltagelse, demokrati, indflydelse, rummelighed, læring, udvikling. Vi vægter højt, at børn og unge oplever medarbejdere, der har noget på hjerte, og vælger at være til stede og bidrage til den kerneopgave, som vi skal være fælles om. 

Din profil:
Fagligt 

 • Du tænker i muligheder. Du er åben og nysgerrig, tænker med og kommer gerne med dine input på udvikling af opgaver og forbedring af pædagogisk praksis.
 • Du er systematisk eksperimenterende og reflekterende i dit arbejde.
 • Du har overblik. I opgaven har du brug for denne kompetence med at strukturere, planlægge og koordinere dine arbejdsopgaver altid med et sigte på mål og målgruppen.   
 • Du kan samtale med enkelte børn, men kan også skabe aktiviteter for større grupper.                                                             
 • Du er uddannet pædagog og har du erfaring med målgruppen, er det en fordel.
 • Du kan tage lederskab og initiativ i opgaveløsningen.

 Den gode kollega

 • Du er god til at samarbejde og er parat til at indgå i udvikling af vores tilbud sammen med børn, kolleger og ledelse.
 • Du vil arbejde aktivt, og være medskabende til et velfungerende arbejdsmiljø
 • Du kan stille nysgerrige spørgsmål til dine kollegaer og være åbent for undren over din praksis. 
 • Du er indstillet på at arbejde 1 aften om ugen, og at indgå i planlagte weekendarrangementer, ture mv. 
 • Du er ikke bange for at give en hånd med de praktiske opgaver. 
 • Du har et godt brugt kørekort.
   

Derfor skal du vælge os:

I Skåde fritids- og ungdomsklub er vi kendetegnet ved at have et godt samarbejde og med stort engagement og lyst til at vores medlemmer oplever at blive involveret i deres fritid.

Hvis du søger stillingen hos os, lover vi til gengæld:

 • Et udfordrende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
 • Alsidige arbejdsopgaver og en afvekslende hverdag
 • En organisation som prioriterer medarbejderudvikling og kurser.
 • En spændende organisation, hvor børn og unge er i centrum. 
 • At du bliver en del af en personalegruppe som er bevidste om, at alle har et ansvar for at vores klubber er i udvikling, et rart sted at være, og hvor det er ok at øve sig.
 • At du bliver tilbudt sparingssamtaler
 • At du bliver en del af en større organisation - UngiAarhus.
 • Et tæt samarbejde med vores ungdomsskole og folkeskole.
   

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: 30 timer

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
Har du spørgsmål til ovenstående eller stillingen generelt, er du velkommen til at kontakte Alan Copp på mobil 26829109 eller mail atc@aarhus.dk


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Din ansøgning skal være os i hænde senest den 15. december 2023

Vi indkalder til samtaler i uge 50.

Samtaler onsdag den 20. december. 

Tiltrædelse 1.02.2024 eller hurtigst muligt herefter.

Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion, seksualitet og nationalitet til at søge.

Om os
UngiAarhus er en bydækkende organisation, der har ansvaret for fritidsklubber, ungdomsklubber, ungdomsskolen og de pædagogisk ledede legepladser i Aarhus Kommune. Vi samarbejder desuden med skolerne om de unges dannelse og uddannelse. Vores målgruppe er børn og unge fra fjerde klasse til 18 år (21 år for unge med særlige behov).

UngiAarhus er inddelt i to områder: Vest og Øst. 

Alle områder arbejder både lokalt og bydækkende. Du kan læse mere om UngiAarhus og om Aarhus Kommunes fritids- og ungdomsskoleplan her: www.ungiaarhus.dk

  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Mantziusvej 5, 8270 Højbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949297

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet