PPC-specialist

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du passioneret omkring og har erfaring med at udvikle, optimere og administrere det samlede PPC-setup? Har du lyst til at arbejde i et dynamisk team og skabe synlige resultater gennem effektiv brug af Google, Microsoft/Bing og Social Ads? Er du resultatorienteret og har et solidt greb om avanceret tracking og analyse, så er det måske dig, vi leder efter.

For TourCompass A/S søger Randstad en PPC-specialist til virksomhedens marketingteam med base i Viby J.

om tourcompass
TourCompass er et veldrevet rejsebureau, der sælger oplevelsesrejser online i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, England og Holland til destinationer i Afrika, Asien, Latinamerika og Australien. TourCompass beskæftiger ca. 45 medarbejdere med forskellige baggrunde og nationaliteter på hovedkontoret i Viby, alle med en målsætning om at give kunderne deres livs oplevelsesrejse.

Selskabet blev stiftet i 2006 og har i årene op til COVID-19 opnået en betydelig årlig vækst i forretningen. Efter COVID-19 er TourCompass igen på en vækstrejse og forventer at udvide forretningen betragteligt over de kommende år.

om jobbet
Verden er åbnet igen, og det mærker TourCompass i høj grad på deres kunder. De søger derfor en motiveret og engageret PPC-specialist, som vil være med på rejsen om at udvikle, optimere og administrere de samlede PPC-setups på tværs af alle websites og markeder.

Med reference til virksomhedens Marketing Director vil du indgå i marketingafdelingen, som i alt består af et team på 4 medarbejdere. Medarbejderne har hvert deres ansvarsområde, men de arbejder også sammen på kryds og tværs.
Du vil i teamet få en vigtig position med ansvaret for virksomhedens PPC-markedsføring på 7 europæiske markeder.

Dine ansvarsområder vil bl.a. være:

 • Analyse og optimering af eksisterende PPC-setup med fokus på ROI
 • Optimering/opsætning af struktur, kampagner, annoncegrupper, budgivning m.m.
 • Optimering/opsætning og videreudvikling af Google, Microsoft/Bing og evt. også Social Ads
 • Kontinuerlige tests og implementeringer af nyeste PPC- trends og -features
 • Analyse og visualisering af data og eksekvering og optimering ud fra denne
 • Og hvad der ellers giver mening for at sikre den samlede PPC-performance


din profil
Som ideel kandidat er du opdateret med nyeste viden inden for PPC /SEM og har en solid forståelse for at arbejde med high-volume Google Ads-konti. Med minimum 2 års erfaring i bagagen kan du bidrage til at udvikle, optimere og administrere de samlede PPC-setups.

Udover din erfaring med Google Ads, vil det være en fordel, hvis du har berørt Microsoft/Bing og Social Ads. Du har desuden en solid forståelse for avanceret tracking og analyse, især via Google Analytics, og nyder at kunne omsætte disse indsigter til konkrete handlinger og forbedringer.

Som person er du analyserende og dataorienteret, og du har god sans for detaljen. I dit arbejde formår du at tage ejerskab, du er løsningsorienteret, og du formår at komme i mål med dine opgaver. Du er en holdspiller, som indgår positivt i samspil med andre kollegaer, og du er ligeledes i stand til at arbejde fokuseret og selvstændigt med dine ansvarsopgaver. Du er desuden nysgerrig på nye trends og har fokus på optimering af struktur og performance.

der tilbydes

 • Det fulde ansvar for virksomhedens PPC-setups efter en grundig introduktion
 • En konsolideret virksomhed med solid indtjening og en klar forretningsstrategi
 • At blive en del af en kreativ, omstillingsparat og kundeorienteret kultur med personligt ansvar
 • Godt og professionelt arbejdsmiljø med en uformel tone, hvor man har respekt for hinandens forskelligheder og kompetencer
 • En virksomhed med en klar forretningsstrategi
 • Et team af motiverede og entusiastiske kolleger, som altid har det sjovt


Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling uden forventning om overarbejde eller interessetimer. Løn tilbydes efter kvalifikationer og forhandles individuelt. Virksomheden har en attraktiv ordning med flekstid og afspadsering.

ansøgning og kontakt
Randstad forestår rekrutteringen på vegne af TourCompass, og såfremt stillingen har fanget din interesse, bedes du søge via vores hjemmeside. Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte konsulent Mie Larsen på +45 2929 3124 eller seniorkonsulent Martin Pagh Aarøe-Löfvall på +45 9292 0809.

Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RANDSTAD A/S, Bredskifte Allé, 8210 Aarhus V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.randstad.dk/jobs/ppc-specialist_aarhus-og-omegn_10376/

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846790

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet