Vi søger en vågen nattevagt til Egebækken, Center for Specialpædagogiske børnetilbud (CSB)

Profilbillede
dato

Vi har en fast nattevagtsstilling ledig på 34 timer ugentligt med opstart 1. juni 2024, eller snarest muligt derefter. 

Egebækken tilbyder døgnaflastning til børn og unge i alderen 0 – 18 år, med betydelig og varig nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne.

På Egebækken arbejder vi med udgangspunkt i barnets individuelle udviklingsniveau, behov og ressourcer. Vi prioriterer en hverdag, der tager udgangspunkt i hvert enkelt barns muligheder og interesser, med fokus på trivsel, socialt samvær, nærvær, leg og sansemæssige aktiviteter, for at skabe positive oplevelser for de børn og unge, der benytter vores aflastningstilbud.

Vi har et stærkt fokus på kerneopgaven, løbende læring samt prioritering af et hjemligt, anerkendende og trygt miljø for børnene og deres familier.
Vores arbejdsmiljø er præget af ordentlighed, og vi har en undersøgende og nysgerrig tilgang til målgruppen og arbejdsopgaverne.

Kommunikation og samspil er vores primære fokus, da det er afgørende for barnets udvikling, samt for et givtigt samarbejde med forældre og kollegaer.

Arbejdstiderne for vores nattevagter på Egebækken er fra kl. 22.30 til 07.30 på hverdage og fra kl. 22.45 til 07.15 i weekenderne. Vagterne kan ligge i rul, der varer op til en uge ad gangen.
Der er altid to vågne nattevagter til stede på Egebækken om natten.

Som nattevagt på Egebækken forventes det, at du kan agere i arbejdet med børn med epilepsi, herunder krampeobservation og medicinadministration. Derudover skal du løse praktiske opgaver, såsom opfyldning, vasketøj, medicinoptælling, oprydning, lettere rengøring og bagning af morgenbrød til hele huset.

 

Vi værdsætter følgende kvalifikationer hos vores medarbejder og kollega:

  • Evnen til at være nærværende og håndtere flere opgaver samtidigt
  • Kompetencer indenfor hygiejne og pleje i forhold til vores målgruppe
  • Evnen til at arbejde loyalt inden for velstrukturerede rammer, samtidigt med at du kan tænke kreativt og reflekterende og udfordre eksisterende ramme
  • Lyst og energi til at skabe et godt samarbejde
  • Fleksibilitet og gode samarbejdsevner
  • Personlig psykisk og fysisk robusthed, da vi har børn/unge med udadreagerende og selvskadende adfærd
  • Evnen til at tilpasse sig forskellige situationer, have overblik og arbejde selvstændigt samt strukturere egen tid
  • Evnen til at fokusere på muligheder frem for begrænsninger og have en positiv tilgang
  • Skriftlige færdigheder, da vi skriver dagbog i Modulus

 

Vi kan tilbyde dig:

  • Et selvstændigt job med mange samarbejdsrelationer
  • Et arbejdsmiljø, hvor vi prioriterer trivsel højt
  • En arbejdsplads med fokus på høj faglighed
     

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.
Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.

Ugentligt timetal: 34 timer

Hvis du vil vide mere:
Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Dorte Boiesen dbb@aarhus.dk eller afdelingsleder Betina Larsson bmla@aarhus.dk 

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  15. maj 2024
 
Der afholdes samtaler torsdag den 23. maj 2024.

Om os
Center for Specialpædagogiske Børnetilbud (CSB), er et center for børn og unge med handicap og deres familier. Vi fokuserer på, at børnene og de unge, i det omfang det er muligt, opnår livsduelighed i form af personlig udvikling, sundhed, trivsel og selvstændighed. Vi har fokus på familiens situation, og støtter dem i forståelse og håndtering af barnets/den unges særlige behov.  CSB er et videns- og ressourcecenter, hvor vi aktivt opsøger, udvikler og formidler praktisk og teoretisk viden om arbejdet med børn og unge med handicap og deres familier. 

Vi er inspireret af og arbejder ud fra grundprincipperne i Atlass, Studie III og Mindfulness. CSB har institutioner beliggende på Egebæksvej i Højbjerg, Grøndalsvej i Viby J, Åhavevej i Aarhus C og Aarslev Møllevej i Brabrand.


 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.    

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

15-05-2024

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (34-34 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Egebæksvej 26E, 8270 Højbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030360

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet